Go to Top

Bildredigering

Ända sedan jag införskaffade min första version av ett foto-redigerings program, har jag gillat att experimentera med bilder och foton. Jag gör allt från att få nya bilder att se ut som om de tagits någon gång i förra seklet, till att skapa moderna reklamskyltar och retuscherar nya bilder till perfektion. Photoshop är ett av de verktyg jag använder mest bland Adobes verktyg.

Bildredigering

Att redigera bilder kan ta tid och vara en uppgift man helst vill slippa, jag gör det ofta och har rutiner kring att både se vad som behöver rättas till och vad som behöver förbättras. Jag jobbar med allt från porträtt-bilder till produktfoto för webshop. I en webshop är det extra viktigt att dina produktbilder är både snygga men också representativa för din produkt. Ljussättning och färgkomposition i en bild är viktigare än du tror, om din bild är dåligt komponerad kanske din kund väljer en annan leverantör.

Fotografering

Jag arbetar med en digital SLR-kamera och kan fotografera produkter och enstaka porträtt-bilder för din webbplats eller trycksak. Jag använder både kamera och programvara för att skapa säljande och attraktiva bilder för både webbplatser, trycksaker och webshopar. Jag är dock inte professionell fotograf som arbetar med egen studio, jag arbetar som frilansande fotograf på mindre uppdrag som produkt- och porträttfoto i samband med webbprojekt jag är involverad i. Om du bara behöver produkt-bilder kan jag givetvis hjälpa dig med det.

Konsulation

Jag arbetar även som frilanskonsult och rådgivare på olika nivåer, och har erfarenhet från olika projekt. Jag kan ge dig värdefulla råd och tips i ditt projekt, och kan fungera som en extern kontrollfunktion mot övriga i ditt projekt.

Kontakta mig idag för att diskutera hur jag kan hjälpa just dig.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnnummer (obiligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

AntiSPAM, vänligen ange svaret i rutan.