Go to Top

Billiga Hemsidor

Historia

Under åren 2006-2012 bedrev jag egen verksamhet på hobby-basis under namnet Billiga Hemsidor. Under 2012 beslutade jag mig för att flytta denna verksamheten och fortsätta bedriva verksamhet som professionell webbutvecklare i mitt eget namn. Namnet billiga hemsidor fungerade bra under den period jag arbetade med verksamheten, och under tiden har jag fått mycket erfarenhet och kunskap kring att bedriva egen verksamhet.

Idag

Jag äger fortfarande domänen, och bedriver fortfarande verksamhet som frilansande webbutvecklare och webbredaktör. Jag har ett brett spektrum av kunskaper och erfarenheter som jag har nytta av i alla mina projekt. Om du söker någon att anlita för att utveckla, designa och bygga din webbplats så har du kommit alldeles rätt.

Vad jag kan hjälpa dig med

Då jag sedan 2010 har genomgått flera utbildningar på högskolenivå i Sverige och internationellt, kan jag numera erbjuda fler tjänster och jag har en djupare förståelse för olika aspekter och tekniska detaljer i olika projekt. Hos mig kan du idag få hjälp med allt från idé kring ett webbprojekt eller trycksak, till att utveckla och förverkliga den.

Jag har arbetat i projektform med webb sedan 1997, och sedan dess använt ett antal olika verktyg och studerat formen mycket. Jag har erfarenhet och utbildning kring att både delta och leda projektarbete för webb och tryck.

För att tydliggöra vad jag kan hjälpa dig med, har jag här satt ihop en liten lista som ett exempel.

  • Webbutveckling (Teknisk produktion, back end)
  • Webbproduktion (Design & layout, front end)
  • Projektledning & rådgivning
  • Textproduktion (Frilansskribent, recensioner med mera)
  • Bildredigering & retusch (Reklamfoto, porträttbilder m.m.)
  • Trycksaker (Visitkort, logotyper, brevmallar, broschyrer m.m.)
  • Utbildning (Utbildning kring ex. WordPress, Joomla, IT-teknik m.m.)

Kontakta mig idag för att diskutera hur jag kan hjälpa just dig.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnnummer (obiligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

AntiSPAM, vänligen ange svaret i rutan.