Go to Top

Dela bilder online med Imgur

Imgur logo

Med Imgur delar du bilder enkelt. Med detta verktyg kan du enkelt dela bilder på forum, med vänner och bekanta, på bloggar eller på vilken webbplats du vill. Allt helt gratis, och du behöver inte skapa något konto för att kunna ladda upp och dela en bild. Imgur har även gallerier för mest populära bilder från olika användare på sajten, och du enkelt dela dina bilder till de flesta sociala nätverk som reddit, digg, Twitter, Google+ eller Facebook.

Dela en bild idag, http://imgur.com

 

Min Imgurbild

Min bild på Imgur.com

, , ,

About Christer Johansson

Jag är utbildad webbutvecklare & webbredaktör som även arbetar med e-handel. Sedan starten 1997 har jag sett och gjort många webbplatser på Internet. Jag hjälper dig med allt som har med webb och trycksaker att göra. Connect with Christer on Google+