Go to Top

Ehandel

I Europa är det hård konkurrens inom ehandel, och det kommer varje dag nya ehandlare som vill sälja produkter till marknaden. Många väljer ofta ett alldeles för brett sortiment, och använder alldeles för många leverantörer. Detta resulterar ibland till att du som ehandlare (läs säljare) ofta drabbas av en omöjlig situation med alldeles för mycket administration och teknisk support, istället för att kunna fokusera på det som är viktigt i just din verksamhet.

Behöver du hjälp?

Jag hjälper dig att köpa din domän, sätta upp en webshop med betalväxlar och administration för din butik. Jag hjälper dig även med att hitta lämpliga leverantörer där du kan leta efter intressanta produkter att sälja. Jag använder mig av etablerade webshopar, där det finns en bred etablerad kompetens på marknaden. Det innebär att du som butiksägare är oberoende av mig som leverantör, och kan i framtiden fritt välja bland de tusentals utvecklare som arbetar med att förbättra dessa ehandels-plattformar.

Din webshop

Att välja webshop kan vara svårt, ibland kan det vara fördel att hyra sin webshop av en leverantör som underhåller system och tekniken bakom. Men så snart din verksamhet börjar växa kommer din webshop att ha behov av nya funktioner och saker som din leverantör inte kan ge dig. Då är det bra att vara förbederedd på att bygga en egen webshop som du själv äger och förvaltar. Att äga sin egen webshop är idag betydligt enklare, och är både tekniskt och kostnadsmässigt mer fördelaktigt än att hyra den. Jag har erfarenhet från både open source och kommersiella webshop-system, och kan hjälpa dig att välja rätt plattform från starten.

Hyra eller köpa

Valet mellan att köpa eller hyra din webshop beror helt på antalet produkter du önskar sälja, samt hur stor omsättning du beräknat första året. Att hyra sin webshop innebär att du är låst till leverantörens system, kan inte själv välja design och layout för din webshop, begränsade möjligheter att flytta webshopen till andra leverantörer och så vidare. Att hyra din webshop innebär också att du slipper tänka på tekniskt underhåll, backuper och all teknik bakom din webshop.

Att köpa din webshop innebär lika mycket frihet som ansvar för teknik och underhåll av din webshop. Friheten att själv bestämma hur många produkter du vill använda, friheten att själv välja layout och design samt att kunna integrera andra tjänster såsom sociala media och liknande i din webshop utan extra kostnader. Med en egen webshop är du också helt oberoende av leverantörer, och kan fritt välja vilken leverantör du vill vid ett senare tillfälle när du vill flytta eller sälja din webshop.

Mitt erbjudande

Jag är ehandels-konsult och webbutvecklare, jag har både erfarenhet och utbildning inom ehandel. Jag kan hjälpa dig att bygga en egen webshop, eller analysera och utvärdera leverantörer för dig. Jag fungerar även som rådgivare inom ehandel och drop shipping, och kan hjälpa dig med råd och tips kring valet av såväl grossist och tillverkare som leverantör av webshop eller marknadsplats.

Kontakta mig idag för att diskutera hur jag kan hjälpa just dig.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnnummer (obiligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

AntiSPAM, vänligen ange svaret i rutan.