Go to Top

Webbutvecklare

Jag har arbetat med tillverkning och utveckling av webbplatser sedan 1997. Jag är utbildad webbutvecklare och webbredaktör med specialisering kring ehandel. Jag hjälper dig att bygga allt från enkla små sidor till komplexa webbplatser med flera leverantörer inblandade. Jag har erfarenhet från att arbeta i projekt och använder dagligen projektformen som arbetsverktyg.

Vad skillnaden mellan webbutvecklare och webbredaktör?

Webbutvecklare

En webbutvecklare arbetar främst med de delar av webben som kallas ”back-end”, det vill säga server-sidan och tekniken bakom webbplatser. Som webbutvecklare förväntas jag kunna arbeta med allt från att skapa databaser, till att skapa enskilda script i PHP, Java, C-språk eller HTML. Arbetet innebär också att kunna bygga all teknik bakom en webbplats, och att kunna analysera behov av resurser med mera. Jag är utbildad på högskolenivå kring detta, och har arbetat med både PHP, ASP och MySQL i mina projekt.

Webbredaktör

En webbredaktör är en bredare roll på företagets IT-avdelning. En webbredaktör har kunskaper från webbutveckling och web design, webbredaktören ska kunna utveckla och bygga en webbplats från grunden. En webbredaktör hanterar allt från back-end, front-end till innehåll på din webbplats. Jag är utbildad webbredaktör vid högskolan i Borås, och hanterar dagligen programmering i html, php, css, javascript och teknik bakom en webbplats. Men jag arbetar även med bildhantering, formgivning, layout, grafik och att producera material och information för webbplatser. En webbredaktör är en slags kombination av utvecklare, designer, fotograf och journalist.

Mitt erbjudande

Jag hjälper dig med allt du kan behöva för en webbplats. Jag producerar information, redigerar bilder och utvecklar webbplatser enligt dina önskemål. Jag kan även hjälpa dig att rekrytera andra utvecklare och finna fler medarbetare till ditt projekt. Hos mig får du även råd om ditt projekt, då jag även kan fungera som extern rådgivare eller konsult för ditt projekt.

Kontakta mig idag för att diskutera hur jag kan hjälpa just dig.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnnummer (obiligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

AntiSPAM, vänligen ange svaret i rutan.